Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

The Sessions

Sundance-drama med John Hawkes Læs mere
2013
Drama
95 min
Kan streames på
Rakuten TV iTunes SF Anytime Blockbuster

I det romantiske drama 'The Sessions' er Mark er veluddannet sindsfrisk poet, hvis kropsfunktioner er lammet af polio, og derfor må leve i en jernlunge døgnet rundt.

På det sidste er Marks tanker begyndt at kredse om sex og især spørgsmålet, om den snart fyrreårige jomfru overhovedet er i stand til at udføre akten?

Hans hjælper Vera (Moon Bloodgood) præsenterer ham derfor for muligheden i professionel hjælp, og efter kyndig vejledning og spirituelt samtykke hos sin præst (William H. Macy) hyrer Mark sex-surrogatet Chreyl (Helen Hunt). Ifølge reglerne kan de to kun afholde i alt seks sessioner, men dette er mere end nok til at søsætte et fascinerende forhold og kickstarte Marks manddom.

'The Sessions' bygger på Mark O'Briens sandfærdige artikel om sex og invalide og er på trods af sit tema en feel good-film, der sætter fokus på et sjældent udforsket emne i filmverdenen.

De to hovedrolleindehavere i 'The Sessions', John Hawkes (Winter's Bone) og Helen Hunt (As Good as It Gets), blev nomineret til Golden Globes og Oscars for deres præstationer, og Helen Hunt modtog endvidere end Oscar-nominering.

Rating star
4.3
/6
Brugerne
Rating star
4.4
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.