Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Sex Tape

Video på afveje Læs mere
2014
Komedie
94 min
Kan streames på
SF Anytime Rakuten TV Blockbuster Netflix

Filmen 'Sex Tape' handler om Jay og Annie, der mødes som ganske unge og forelsker sig hovedkuls i hinanden. Ti år og to børn senere er deres ellers stormende sexliv stilnet noget af. For at sparke tingene i gang beslutter de sig for at indspille en video, hvor de afprøver samtlige stillinger fra bogen The Joy of Sex.

Udfordringen resulterer i et tre timers maraton, men videoen er blevet delt digitalt med flere af deres venner, bekendte, chefer… ja, selv postbuddet har modtaget en version. Nu går jagten ind på at slette sexvideoen fra den uhåndgribelige, digitale sky, hvilket mildest talt er lettere sagt end gjort. 

Cameron Diaz og Jason Segel slår sig igen sammen med instruktøren Jake Kasdan efter deres første fælles komedie ’Bad Teacher’, der indspillede 216 mio. dollars på verdensplan i 2011. Der er naturligvis skruet helt op for de seksuelle jokes, og der bliver ikke lagt fingre imellem, når det kommer til pinligheder og gakket humor. 

På den måde kan filmen minde om den danske ’Klovn: The Movie’ (2010) og romantiske komedier som ’Friends with Benefits’ (2011), som filmen deler slægtsskab med i sin moderne, uforbeholdne tilgang til sex og kærlighed. (copyright: kino.dk)

Rating star
3.4
/6
Brugerne
Rating star
2.4
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere komedier

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.