Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Shampoo

Kan streames på
Blockbuster

'Shampoo' er en af 70'ernes ultimative satirer er historien om Beverly Hills-frisøren George (Warren Beatty). Filmen udspiller sig over det døgn i 1968, da Nixon vinder præsidentvalget. George har dog så travlt med både at holde styr på butikken og vedligeholde sit seksuelle forhold til store dele af det kvindelige klientel – bl.a. spillet af drømmeblondinerne Julie Christie og Goldie Hawn – at han dårligt når at opdage det.

En morsom, men også meget præcis satire over 1968 og den såkaldte seksuelle frigjorthed, hvor ikke mindst Christie spiller med stort overskud på de komiske tangenter. Og apropos tangenter: ‘Shampoo’ har et udødeligt soundtrack med bl.a. The Beatles (‘Yesterday’, ‘Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band’, ‘Lucy in the Sky with Diamonds’), Buffalo Springfield (‘Mr. Soul’), The Beach Boys (‘Wouldn't It Be Nice’), Jimi Hendrix (‘Manic Depression’).

Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6
Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.