Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Sheikh Jackson

’Sheikh Jackson’ er blevet et stort hit i den arabiske verden. Den 25. juni 2009 dør The King of Pop, og hele verden græder. Den unge egyptiske imam Khaled (Ahmad Alfishawy) vender i erindringen tilbage til dengang, han som teenager i en mere liberal kultur mødte og forelskede sig i Michael Jacksons musik. Kontrasten til det strengt religiøse liv, han lever i dag, er enorm – men hvad ligger der bag? Instruktør Amr Salama lader historien veksle mellem fortid og nutid, og resultatet er et spændende karakterstudie af en mand, som kæmper med forventninger til manderollen i det egyptiske samfund.

’Sheikh Jackson’ er ikke kun et eftertænksomt drama, men er også en kærlighedserklæring til verdens måske største popkunstner – fuld af opfindsomme, MTV-inspirerede drømmesekvenser, moonwalk og andre letgenkendelige MJ-moves. Instruktør Amr Salama (f. 1982) er fra Riyadh i Saudi-Arabien og har bl.a. lavet filmene ’Excuse my French’ (2014) og ’Tahrir 2011: The Good, the Bad and the Politician’ (2011).

Rating star
6
/6
Brugerne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6
Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.