Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Shelley

Djævelsk graviditet Læs mere
2016
Drama
92 min
Kan streames på
SF Anytime DRTV Google Play Viaplay Rent & Buy Blockbuster

I filmen 'Shelley' ankommer rumænske Elena til sine nye arbejdsgivere Louise og Kasper, der bor dybt inde i en svensk skov.

Parret har valgt at lægge afstand til den moderne dagligdag og lever et simpelt liv uden mobiltelefoner og elektricitet. Louises store drøm er at få et barn, og hun har uden held forsøgt at blive gravid adskillige gange før.

Derfor indgår hun en aftale med Elena, der skal være rugemor mod en klækkelig betaling. Men graviditeten forløber langt fra normalt, og det går op for Elena, at det ufødte barn påvirker hende og omgivelserne på en mørk og rædselsfuld måde. Hvad end der er i gærde, er det ikke naturligt...

'Shelley' blander psykologisk drama, thriller og gys med et plot, som kan sammenlignes med Roman Polanskis mesterværk, Rosemary's Baby. Den iranske instruktør, Ali Abbasi, der er uddannet ved Den Danske Filmskole, spillefilmsdebuterer med 'Shelley', der har et vist internationalt snit over sig med rumænske, svenske og danske skuespillere på rollelisten. (copyright: kino.dk)

Rating star
3.9
/6
Brugerne
Rating star
3.7
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Flere gyserfilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.