Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Shithouse

Hjertevarm indie om collegelivet Læs mere
2021
Komedie
100 min
Kan streames på
iTunes SF Anytime Blockbuster

Filmen 'Shithouse' var populær blandt de amerikanske anmeldere i 2020, og vandt bl.a. Grand Jury Prize på SXSW Film Festival.

Den debuterende instruktør Cooper Raiff spiller selv hovedrollen som førsteårsstuderende, Alex, har det svært. Når han kigger på sine medstuderende, ser de alle ud til at nyde college-livet i fulde drag. Selv bliver han mere og mere ensom. Han prøver at finde venner, men det lykkedes ikke rigtig.

Alt ændrer sig en nat, hvor han tager til fest i “Shithouse” - et legendarisk festfællesskab. Her møder han Maggie, og de har en eventyrlig nat sammen.ange

Næste dag ignorerer hun ham dog fuldstændigt, men i stedet for at falde tilbage i ensomhed, klamrer han sig desperat til sit sociale gennembrud og napper endnu en fest i håbet på at genoplive magien fra den særlige aften de havde sammen.

'Shithouse' følger en tradition af indie film, der fokuserer på ensomhed og usikkerhed på college og i highschool, som fx 'Eight Grade', The Perks of Being a Wallflower og Lady Bird.

Rating star
3.7
/6
Brugerne
Rating star
4
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere komedier

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.