Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Sidste bud

En kunsthandlers sidste kup Læs mere
2019
Drama
95 min

Filmen 'Sidste bud' handler den ældre kunsthandler Olavi, som altid har sat forretning og kunst foran alt, men som nu snart skal på pension.

På en auktion fanger et gammelt maleri hans opmærksomhed. Olavi har mistanke om, at det er meget mere værd end den lave salgspris. Olavis instinkter vækkes, og han beslutter at prøve at indgå en sidste aftale for at tjene nogle penge til pensionen.

På samme tid bliver Olavi kontaktet af sin datter Lea, og han ender med at arbejde sammen med sit barnebarn for at undersøge maleriets baggrund, og lære den unge mand om sin virksomhed.

Kunsthandleren skraber sammen nok penge til at købe maleriet, men da auktionshuset indser, at den oprindelige prisfastsættelse er en fejl, vender de sig imod ham.

For at opfylde sin drøm om at slutte på toppen, må den ældre kunsthandler konfrontere både auktionshuset og sine egne familiesvigt.

Instruktøren har tidligere stået bag den Golden Globe-nominerede Fægteren.

Rating star
5.7
/6
Brugerne
Rating star
5
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.