Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Sig det’ løgn, Luis!

Venner fra det ydre rum Læs mere
2018
Animation
86 min
Kan streames på
SF Anytime Blockbuster

Animationsfilmen 'Sig det' løgn, Luis!' handler om 12-årige Luis. Hans far er ufolog og besat af tanken om, at fjendtlige væsener fra det ydre rum en dag vil angribe Jorden.

Han tilbringer derfor hele natten med sin stjernekikkert og sover om dagen, så Luis må mere eller mindre passe sig selv. Det er naturligvis et problem for drengen, og det bliver kun værre, da både naboer og skole mener, at Luis ville have det bedre på et skolehjem.

Forstanderinden fører an i kampen for at redde Luis fra hans uansvarlige far, men knægten får hjælp fra uventet kant, da tre aliens pludselig lander i baghaven.

Filmen kan med sin historie om et barn og nogle skøre rumvæsner sammenlignes med den amerikanske animationsfilm Hjem, der også er blevet til en tv-serie.

'Sig det’ løgn, Luis!' er bl.a. produceret af danske A.Film, der senest stod bag Hodja fra Pjort og Den utrolige historie om den kæmpestore pære.

Rating star
3.7
/6
Brugerne
Rating star
2.7
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere animationsfilm

Flere familiefilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.