Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Silence

Drama af Martin Scorsese Læs mere
2017
Drama
161 min
Kan streames på
Google Play Blockbuster SF Anytime Viaplay Rakuten TV

Det historiske drama ‘Silence’ finder sted i det 17. århundredes Japan, hvor japanerne har gjort katolicisme forbudt, forfulgt de missionerende præster og dræbt utallige konverterede landsbyboere.

Jesuitterne Fader Rodrigues og Fader Garupe melder sig frivilligt til en farlig mission, hvor de smugles ind i landet, for at finde deres forsvundne læremester Ferreira.

Der går rygter om, at den grusomme inkvisitor Inoue har knækket ham, og at Ferreira har givet afkald på sin tro. Under ledelse af Garupe og Rodrigues udøver landsbyboerne den forbudte katolicisme i smug, mens de søger efter den forsvundne læremester. Men kan de unge præster bibeholde troen, når deres Gud forbliver stille?

Martin Scorseses projekt har været undervejs i over 25 år, siden han læste bogen af samme navn skrevet af japanske Shūsaku Endō. Instruktøren har tidligere brugt religion som tema i filmene Kundun og The Last Temptation of Christ (1988), hvor den sidstnævnte er den mest nærliggende at sammenligne 'Silence' med.

’Silence’ er nomineret til en Oscar for Bedste fotografering. (copyright: kino.dk)

 

Rating star
3.8
/6
Brugerne
Rating star
3.6
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.