Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

The Sisters Brothers

Phoenix, Gyllenhaal, Ahmed, Reilly Læs mere
2019
Komedie
121 min
Kan streames på
SF Anytime Blockbuster Rakuten TV Grand Hjemmebio Viaplay

Filmen ’The Sisters Brothers’ er en anderledes western med Joaquin Phoenix, John C. Reilly, Riz Ahmed og Jake Gyllenhaal i hovedrollerne.

Det vilde vesten engang i 1850’erne. Brødrene Eli og Charlie Sisters er to notoriske drabsmænd og nådesløse dusørjægere. Især Charlie tyr til vold, alkohol og selvynk, mens Eli, der drømmer om et andet liv, overvejende bliver for at passe på sin lillebror. 

Nu er de på jagt efter Hermann Kermit Warm, som eftersigende skulle have fundet en genial måde at finde guld på. Han skylder en god sum penge og skal likvideres hurtigst muligt, men hvad hvis hans opfindelse kan give brødrene en anden fremtid?

'The Sisters Brothers' er baseret på Patrick Dewitts roman af samme navn og adskiller sig ved at give et alternativt sårbart bud på western-helten, da de to hovedkarakterer håndterer traumer fra en voldelig barndom ved selv at blive viklet ind i en spiral af død. Tilsat en god dosis humor.

Instruktøren Jacques Audiard har tidligere stået bag anmelderroste film som Smagen af rust og ben og Profeten, og har her lavet din første engelsksprogede film. (Copyright: kino.dk)

Rating star
5.2
/6
Brugerne
Rating star
4.3
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere komedier

Flere krimier

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.