Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Skyerne over Sils Maria

Farlig fascination Læs mere
2015
Drama
124 min
Kan streames på
SF Anytime Blockbuster Grand Hjemmebio

'Skyerne over Sils Maria' handler om den modne og erfarne skuespillerinde Maria Enders, der skal medvirke i en genopsætning af det teaterstykke, der blev hendes gennembrud. 

Første gang spillede hun rollen som den unge assistent Sigrid, der ender med at drive sin chef, Helena, til selvmord. Denne gang bliver Maria bedt om at spille den ældre kvinde overfor en ung Hollywoodstjerne med skandaløse tendenser.

Rollen får Maria til at revurdere sit liv og ikke mindst de forbudte følelser, hun nærer for sin egen personlige assistent. Snart blandes Marias kaotiske privatliv ind i projektet med uoverskuelige konsekvenser. 

Dramaet 'Skyerne over Sils Maria' er instrueret af franske Olivier Assayas og har Juliette Binoche i hovedrollen som divaen Maria. 

Chloë Grace Moretz ses som den unge konkurrerende stjerne, mens Twilight-sagaens Kristen Stewart modtog det franske svar på en Oscar får sin præstaion som den personlige assistent. (copyright: kino.dk)

Rating star
4.5
/6
Brugerne
Rating star
4
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.