Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Skyscraper

Die Hard med The Rock Læs mere
2018
Action
102 min
Kan streames på
SF Anytime Rakuten TV Blockbuster

Actionfilmen 'Skyscraper' udspiller sig i verdens højeste højhus i Hong Kong, hvor krigsveteranen og tidligere FBI gidselforhandler Will Ford, er hyret ind til at vurdere sikkerheden.

Da en voldsom brand bryder ud i skyskraberen mistænkes Ford midlertidigt for at stå bag. Det er dog ikke den handlekraftige Fords eneste problem, hans familie er nemlig fanget i den brændende bygning, hvor det også vrimler med terrorister.

Dawyne 'The Rock' Johnson ses i rollen som Ford, der kaster sig ud i hæsblæsende action-togt i en nærmest umenneskelig mission for at redde sig selv og sin familie. Det er stjernens andet samarbejde med instruktør Rawson Marshall Thurber efter action-komedien Central Intelligence.

I front for skurkene er danske Roland Møller, der har sin hidtil største rolle i Hollywood.

'Skyscraper' er en hyldest til action-klassikere som Die Hard og Det tårnhøje helvede - og helt i stil med dem kan man forvente sig masser af bulder og brag fyldt med passion og hjerte. (copyright: kino.dk)

Se Roland Møller fortælle om sin rolle, The Rock og stunts her.

Rating star
4.3
/6
Brugerne
Rating star
2
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere actionfilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.