Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Small World (engelske undertekster)

Thriller
116 min

Historien begynder i Polen, hvor en 4-årig pige forsvinder fra en af de lokale landsbyer. Hendes mor opdager snart, at den russiske mafia har kidnappet hende. Da kvinden haster mod en grænseoverskæring for at redde sit barn, bliver hun standset for at køre for stærkt af en politimand, Robert Goc. Denne indblanden fra poltiets side forsinker jagten, og barnet havner på den anden side af den østvendte grænse. Snart bliver Robert, som føler skyld over at han ikke var i stand til at standse kidnapperne, involveret i en international undersøgelse for at finde pigen.

Sporet fører omsider til den bortførte Ola, da hun få år senere dukker op i Rusland. 

Menneskehandel er den stadig mest dynamisk udviklende del af organiseret kriminalitet i vores verden i dag. Hvert år bliver 1,5 milliard børn solgt til seksuel udnyttelse, tiggeri, organ-handel eller ritualer, og "Small World" handler om et af de børn. Manuskriptet er blevet fremstillet på baggrund af dokumentariske fakta.

Patryk Vega, instruktøren, ønsker, at hans film skal modtages som et "efterskrig", hvor skuespillere fra forskellige lande kan forenes i kampen mod handel med børn verden over. Men han ønsker også at understrege, at det i arbejdet på filmen har været vigtigt for ham ikke direkte at vise brutale billeder af børn, der bliver mishandlet!

Rating star
6
/6
Brugerne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere thrillers

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.