Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Smølferne og den fortryllede fløjte

Den originale tegnefilm om de blå væsner Læs mere
2012
Animation
89 min

I animationsfilmen 'Smølferne og den fortryllede fløjte' opdager kongens tro væbnere, Henrik og Hagbart, ved et tilfælde, at den fløjte, kongen ville smide væk, har en fortryllende effekt - den får folk til at danse helt ukontrolleret!

Men den udspekulerede Franz Frækkelin får fingre i fløjten og bruger den til at røve folk. I jagten på fløjten sendes Henrik og Hagbart til Smølfernes land, hvor den fortryllede fløjte oprindeligt blev skabt. Sammen med Smølferne går jagten nu ind på Frækkelin og den fortryllede fløjte.

Smølfer er hotte for tiden. Sidste år debuterede de små blå væsner over for rigtige skuespillere (bl.a. Neil Patrick Harris), og der er en efterfølger til denne film på vej i 2013.

'Smølferne og den fortryllede fløjte' er 100 procent tegnefilm og den første spillefilm om Smølferne fra 1976.

Siden den belgiske tegner og ophavsmand Peyo opfandt Smølferne under en middag med en ven, er der lavet over 30 tegneserier, spillefilm, tegnefilm, tv-serier, videospil, smølfe-cd’er og legetøjsfigurer.

Filmen vises med de oprindelige danske stemmer.

Rating star
2.9
/6
Brugerne
Rating star
3
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere animationsfilm

Flere familiefilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.