Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Smukke sind

Et usædvanligt venskab Læs mere
2022
Komedie
92 min
Kan streames på
Grand Hjemmebio Viaplay Rent & Buy Blockbuster SF Anytime

Filmen 'Smukke sind' handler om cykelbuddet Igor, som er født med spastiske lammelse og har svært ved at indgå i sociale sammenhænge. 

Da han en dag kommer ud for et trafikuheld, møder han bedemanden Louis, som er hans diametrale modsætning. Louis er udadvendt og social, men er samtidig blevet en bitter og ulykkelig mand efter at have drevet familiens begravelsesforretning i mange år.

På trods af deres mange forskelligheder, bliver deres møde til starten på et usædvanligt venskab, der fører til en transformerende roadtrip i Louis' rustvogn.

Filmen er instrueret af Alexandre Jollien og Bernard Campan, der også ses på det store lærred i hovedrollerne som Igor og Louis. 

Den vandt prisen for Bedste Film på Cleveland International Film Festival, hvor den var i kategori med anmelderroste film som Hændelsen og Lev, elsk, Paris, som man har kunne se i danske biografer tidligere på året. 

Rating star
5.2
/6
Brugerne
Rating star
3.5
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere komedier

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.