Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Snowden

Historien om whistlebloweren Læs mere
2016
Drama
134 min
Kan streames på
Google Play SF Anytime Blockbuster Viaplay Rakuten TV Grand Hjemmebio

Filmen 'Snowden' begynder, da Edward Snowden må droppe ud af hæren pga. en skade.

Nedslået finder den unge mand heldigvis ud af, at han har et talent for kodning og hacking, så han søger job som sikkerhedskonsulent hos CIA.

Ufin brug af information ligger dybt i den verden, Snowden befinder sig i, og på et tidspunkt får han nok: Velvidende at det vil koste ham karrieren, familien og måske endda livet vælger han at stjæle fortrolige informationer om overvågning af privatpersoner, politikere og firmaer i hele verden.

'Snowden' er baseret på virkelige hændelser om den verdenskendte whistleblower, og spændingsdramaet forsøger at afdække, hvad der ledte til beslutningen om at give afslørende NSA-dokumenter til medierne The Guardian og The Washington Post.

Whistlebloweren har delt vandene blandt politikere og verdens befolkning, men han har opnået asyl i Rusland. Amerikanerens handlinger er også blevet skildret i dokumentaren Citizenfour.

Oliver Stone har tidligere beskæftiget sig med samfundsrelevante emner i sine film, hvor bl.a. Platoon, Wall Street og JFK står ud som hovedværker. Snowden spilles af Joseph Gordon-Levitt, der til rollen har tilegnet sig en perfekt imiterende stemmeføring via gennemsyn af timevis af materiale med den virkelige person. (copyright: kino.dk)

Rating star
4.6
/6
Brugerne
Rating star
4
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.