Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Søstrene Gusmãos usynlige liv

Adskilt af løgne Læs mere
2020
Drama
139 min
Kan streames på
Viaplay Rent & Buy Rakuten TV SF Anytime Blockbuster Grand Hjemmebio

Filmen 'Søstrene Gusmãos usynlige liv' er et drama om to søstre, som vokser op sammen i 1950'ernes Rio de Janeiro, men hvis veje skilles, mens de endnu er unge.

Storesøster Guida drager ud i verden med en græsk sømand, men vender gravid og alene hjem. Lillesøster Eurídice, som er en talentfuld pianist, håber på at blive optaget på konservatoriet i Wien, men så bliver også hun gravid.

Søstrene er lige uheldige med deres mænd og må se langt efter ungdommens drømme. Alt imens de gennem et langt liv længes efter hinanden, er kvinderne uvidende om, at de nærmest bor dør om dør.

'Søstrene Gusmãos usynlige liv' giver et indblik i 1950’ernes Brasilien, hvor kvinders muligheder i et dybt patriarkalsk samfund er begrænsede. Men det er også et tropisk melodrama med gribende skuespilpræstationer og en medrivende historie, der med sikkerhed får de store følelser i bevægelse.

Rating star
4.8
/6
Brugerne
Rating star
5
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.