Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Sommeren '85

En lidenskabelig sommer Læs mere
2021
Drama
90 min
Kan streames på
Grand Hjemmebio Viaplay Rent & Buy Blockbuster iTunes SF Anytime Rakuten TV

Den franske film 'Sommeren '85' udspiller sig en varm sommer nær kysten i Frankrig, hvor vi møder den 16-årige Alexis. Han kommer en dag i pludselige problemer i sin båd, der kæntrer og efterlader ham yderst udsat i bølgerne langt fra land.

Ud af det blå kommer den karismatiske og et par år ældre David sejlende til undsætning. Der opstår efterfølgende et nært venskab mellem de to unge mænd, der dog snart udvikler sig til at være mere end blot venskabeligt.

Det bliver således starten på en berusende romance i ungdommens tegn og følelsernes vold mellem de to, der på trods af forskelligheder finder hinanden denne sommer anno 1985. Men kan kærligheden mon vare ved?

'Sommeren '85' er instrueret og skrevet af den franske auteur François Ozon, som tidligere har behandlet temaer som netop kærlighed og dens erotiske sider. Han har således stået bag kritikerroste film som Dobbelt begærUng og smuk samt Swimming Pool. (copyrigtht: kino.dk)

Rating star
5.1
/6
Brugerne
Rating star
4.2
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.