Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

'Sonita' er en dokumentarfilm om den 18-årige rapper Sonita. Hvis hun selv kunne vælge, havde hun Michael Jackson som far og Rihanna som mor. Men virkeligheden er, at hun er en afghansk pige, der bor med sin familie som illegal flygtning i Iran, et land, der hverken tillader, at kvinder synger eller optræder. Sonita er dog ikke en hvilken som helst pige. Hun vil rappe og slå igennem med det. Koste, hvad det vil.

Sonitas familie ønsker, at hun skal gifte sig hurtigst muligt, da familien er fattige, og hun som brud repræsenterer en værdi på 9.000 dollars. Med stort mod ignorerer hun familiens planer, og det lykkes hende med en vens hjælp at skabe kontakt til forskellige pladeselskaber og deltage i internationale rapkonkurrencer online.

I filmen følger vi på nært hold Sonitas rejse i kampen for selvstændighed. Hun bruger sin musik til at hæve sin stemme (bl.a. i en stærk musikvideo mod tvangsægteskaber), og vi oplever hendes jernvilje til selv at vælge retning på sit liv. Hendes mod vækker beundring internationalt, og fra uventet side opstår en uddannelsesmulighed for hende i udlandet.

Rating star
4.5
/6
Brugerne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6
Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.