Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Spotlight

Oscar-vindende drama Læs mere
2016
Drama
128 min
Kan streames på
Blockbuster SF Anytime

Dramaet 'Spotlight' fortæller den autentiske historie om en gruppe journalister, der falder over en ubehagelig sandhed om den katolske kirke.

Kort tid efter den nye redaktør, Marty Baron, er startet på The Boston Globe, sætter han den lille Spotlight-redaktion, der står for avisens dybdeborende historier, til at undersøge en ældre notits om en lokal præst.

Præsten er anklaget for seksuelt misbrug af unge sognebørn over en periode på over 30 år, men sagen er aldrig blevet efterforsket nærmere. Snart er redaktionen dybt begravet i en skandale-sag, der afslører, at kirkens systematiske beskyttelse af de pædofile præster er langt mere omfattende, end nogen af dem havde forestillet sig.

På den omfattende rolleliste ses bl.a. Mark RuffaloMichael Keaton, Stanley Tucci, Rachel McAdams og Liev Schreiber. Filmen er instrueret af Tom McCarthy, der har skrevet manuskriptet i samarbejde med Josh Singer.

'Spotlight' vandt Oscars for Bedste film og Bedste originale manuskript. (copyright: kino.dk)

Rating star
4.8
/6
Brugerne
Rating star
4.7
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.