Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

The Spy Who Dumped Me

Bedste veninder på flugt Læs mere
2018
Action
116 min
Kan streames på
iTunes SF Anytime Blockbuster Rakuten TV

I action-komedien 'The Spy Who Dumped Me' er det Audreys 30-års fødselsdag, som bliver fejret sammen med sin bedste veninde Morgan.

Audrey er lige blevet single, efter hendes kæreste Drew slog op i en sms, men dagen efter dukker han pludselig op og fortæller, at han er spion. De bliver dog hurtigt afbrudt, da en gruppe snigmordere angriber dem i lejligheden.

Drew beder Audrey om at aflevere en pakke i Europa, for ellers vil mange mennesker dø. Sammen med Morgan flygter de for at udføre opgaven og opdager en hemmelig spionverden, imens en britisk agent er lige i hælene på dem.

'The Spy Who Dumped Me' lægger sig op af lignende action-komedier med et kvindeligt makkerpar som bl.a. Hot Pursuit og The Heat. Duoen spilles af Mila Kunis og Kate McKinnon, der begge har været med i flere komedier som Bad Moms og Girls Night Out. (copyright: kino.dk)

Rating star
4.4
/6
Brugerne
Rating star
2.7
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere actionfilm

Flere komedier

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.