Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

The Spy Who Dumped Me

Bedste veninder på flugt Læs mere
2018
Action
116 min

I action-komedien 'The Spy Who Dumped Me' er det Audreys 30-års fødselsdag, som bliver fejret sammen med sin bedste veninde Morgan.

Audrey er lige blevet single, efter hendes kæreste Drew slog op i en sms, men dagen efter dukker han pludselig op og fortæller, at han er spion. De bliver dog hurtigt afbrudt, da en gruppe snigmordere angriber dem i lejligheden.

Drew beder Audrey om at aflevere en pakke i Europa, for ellers vil mange mennesker dø. Sammen med Morgan flygter de for at udføre opgaven og opdager en hemmelig spionverden, imens en britisk agent er lige i hælene på dem.

'The Spy Who Dumped Me' lægger sig op af lignende action-komedier med et kvindeligt makkerpar som bl.a. Hot Pursuit og The Heat. Duoen spilles af Mila Kunis og Kate McKinnon, der begge har været med i flere komedier som Bad Moms og Girls Night Out. (copyright: kino.dk)

Rating star
4.4
/6
Brugerne
Rating star
2.7
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere actionfilm

Flere komedier

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.