Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Stor som en sol

The Minds of 99 Læs mere
2018
Dokumentar
80 min
Kan streames på
SF Anytime Blockbuster

Den danske dokumentar 'Stor som en sol' følger det danske rockband The Minds of 99.

Filmen bevæger sig med rundt fra udsolgte koncerter til isolation i en bunker og i et langt trip på Bornholm. Alt i mens forsøger de at finde fodfæste i en brydningstid, både internt og i den verden de lever i.

Frontfiguren og perfektionisten, Niels Brandt, balancerer mellem sine egne ambitioner og en person, som egentlig bare er Niels på 33 år. Netop som de fem venner står på springbrættet til drømmen, de sammen har haft siden barnsben, er Niels’ kreative drivkraft, 'mørket', pludseligt forsvundet.

Er Niels nødt til at søge tilbage i mørket for at få sine visioner ud? Og kan limen i vingerne holde til at nærme sig solen endnu mere?

'Stor som en sol' er instruktørens spillefilmsdebut og ligger i rækken af andre dokumentarfilm om danske bands som Christina Rosendahls 'Stjernekigger' om Swan Lee og 'Rocket Brothers - tæt på bandet Kashmir'.

Rating star
5.6
/6
Brugerne
Rating star
4
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dokumentarfilm

Flere musikfilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.