Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Stormbreaker

Hæsblæsende actioneventyr med teenage-agenten Alex Rider Læs mere
2006
Action
93 min
Kan streames på
SF Anytime

I England kan unge læsere andet end citere bøgerne om Harry Potter. J.K. Rowlings succeseventyr er tæt fulgt op af Anthony Horowitz agentserie om Alex Rider.

Bøgerne om den unge dreng der involveres i hæsblæsende missioner, har solgt over 9 millioner eksemplarer og er oversat til 32 sprog, herunder dansk. Der er indtil nu skrevet 6 bøger i denne serie, der oftest er blevet beskrevet som James Bond for børn og unge.

'Stormbreaker' er den første bog i serien, som nu er blevet filmatiseret og klar til at indtage biograferne. For den 14-årige Alex Rider tager livet en pludselig drejning, da hans onkel Ian Rider (Ewan McGregor) myrdes under mystiske omstændigheder. Men mystikken breder sig, for Alex opdager at hans onkel ikke var en simpel bankmand, men var hemmelig agent der arbejdede for MI6. Nu bliver der behov for Alexs’ assistance.

Alex Rider sættes modvilligt på sagen, og intet kan forberede ham på den hæsblæsende eventyr, der venter forude. Anthony Horowitz har selv skrevet manuskript til filmatiseringen af 'Stormbreaker', som er produceret og filmet i England.

Rating star
3.7
/6
Brugerne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere actionfilm

Flere adventure-film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.