Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

The Strangers: Prey at Night

Home invasion-gys Læs mere
2018
Gyser
85 min
Kan streames på
SF Anytime iTunes Blockbuster

Gyseren 'The Strangers: Prey at Night' er en opfølger til den effektive home invasion-film The Strangers fra 2008, der introducerede os for den voldelige trio Man in the Mask, Pin Up Girl og Dollface.

Ægteparret Cindy og Mike er på vej med deres børn, Luke og Kinsey, til datterens nye kostskole. På vejen overnatter de i onklens trailerpark, men noget er ikke helt, som det skal være - og inden længe bliver de fire en del af et sygt, morderisk spil med de tre maskerede mordere. 

Filmen er instrueret af manden bag bl.a. haj-gyseren 47 Meters Down, og den er baseret på et originalt manuskript af skaberen bag den første film, Bryan Bertino.

'The Strangers: Prey at Night' går både i den første films fodspor, men hylder også de blodige 80'er slasher-film, der bl.a. tæller de ikoniske gysere som Halloween, Fredag den 13. og A Nightmare on Elm Street. (copyright: kino.dk)

Rating star
4.2
/6
Brugerne
Rating star
2
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere gyserfilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.