Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Stratos

Bager og lejemorder Læs mere
2014
Drama
137 min

Filmen 'Stratos' handler om hovedpersonen af samme navn. Stratos er ikke en helt almindelig mand. Om natten arbejder han på en brødfabrik, men om dagen er han lejemorder.

Han er i gang med at samle penge sammen til at befri sin tidligere fængselskammerat, Leonidas, som hjalp ham, da Stratos selv sad bag tremmer. Hans eneste rigtige venner er naboerne Makis og Vicky, der er i bundløs gæld til en af Stratos’ gamle fjender.

Men underverdenen er et farligt sted at befinde sig, og snart begynder tingene at gå galt for manden med det usædvanlige dobbeltliv. 

’Stratos’ er et græsk bud på den klassiske lejemorderfilm, der satte nye standarder med værker som ’Léon’ (1994) og ’Collateral’ (2004). Og ligesom førstnævnte har den hårdkogte titelkarakter et blødt punkt for en ung pige (her den otteårige nabodatter Katerina), som han passer på i en farlig, kynisk verden.

Den cypriotiskfødte instruktør, Yannis Economides, debuterede i 2003 med ’Matchbox’, og  Stratos’ er hans fjerde spillefilm, der tilmed deltog i hovedkonkurrencen på Berlinalen tidligere på året. (copyright: kino.dk)

Rating star
2.8
/6
Brugerne
Rating star
3.7
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Flere thrillers

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.