Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Suburra

Italiensk gangsterfilm Læs mere
2016
Thriller
130 min
Kan streames på
Blockbuster Amazon Prime

Thrilleren ’Suburra’ giver et dystert og voldeligt indblik i Italiens underverden.

Fillippo Malgradi, et medlem af parlamentet, forsøger at få gennemført en lov, der kan omdanne et havneområde til et italiensk Las Vegas. Men da en ung prostitueret dør under en vild aften med en masse stoffer, begynder korthuset at falde sammen.

Han indgår en tavshedspagt med den prostituerede Sabrina, der ringer efter sin sigøjnerven for at få liget skaffet af vejen. Vennen ser dog en unik mulighed for at afpresse Fillippo.

Men alle veje fører til Rom, og alle er involveret med mafiaen, der har stor interesse i det nye byggeprojekt og derfor har indgået en aftale om at holde fred. Så da Malgradi hyrer den berygtede mafioso, Samurai, til at gøre det af med sin afpresser, ender det med et stort og blodigt opgør blandt mafiabosserne. 

I ’Suburra’ flettes flere tråde sammen og følger forskellige karakterer gennem syv historiske dage i 2011, hvor Pave Benedict XVI besluttede sig for at abdicere.

Filmen er en æstetisk og blodig udstilling af Italiens underverden instrueret af Stefano Sollima, som bl.a. står bag den roste tv-serie ’Gomorrah’, der også handler om den italienske mafia. (copyright: kino.dk)

Rating star
4.5
/6
Brugerne
Rating star
4.3
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere thrillers

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.