Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Suntan

Når ungdommen er forbi Læs mere
2017
Drama
104 min

Det græske komedie-drama ’Suntan’ handler om den 42-årige Kostis, der får job som læge på den lille ø Antiparos i Grækenland.

Under sommerens turistsværm falder lægen for den 21-årig flirtende feriegæst, Anna. Snart begynder han at opsøge Anna og hendes venner på stranden, hvor han køber sig ind i deres bekymringsløse og seksuelt frigjorte fællesskab.

Flirteriet bliver hurtigt til en besættelse, og Kostis begynder at gøre alt i sin magt for at vinde Annas hjerte. Men desto mere han halser efter hende og forsøger at charmere sig ind hos de unge festaber, jo mere latterliggør og afviser de ham.

Græske film er ikke længere en sjældenhed i de danske biografer, og senest har Chevalier, der ligeledes er et komedie-drama, været aktuel.

’Suntan’ har vundet priser for bedste manuskript, bedste film og bedste internationale film på fire af årets filmfestivaller. 

Rating star
3.7
/6
Brugerne
Rating star
3
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Flere komedier

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.