Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Supernova

Med Stanley Tucci og Colin Firth Læs mere
2021
Drama
93 min
Kan streames på
Grand Hjemmebio Rakuten TV Blockbuster Viaplay Rent & Buy iTunes

Filmen 'Supernova' følger parret Sam og Tusker på en tur gennem det engelske landskab, hvor de ruller afsted i deres autocamper for bl.a. at besøge venner og familie, men endnu vigtigere for at være sammen.

Tusker er nemlig diagnosticeret med tidlige demens, hvorfor han langsomt, men sikkert er ved at miste hukommelsen. Derfor tæller hvert et sekund sammen for de to.

'Supernova' har måske nok et alvorstungt og svært tema i spil som demens samt det at have udsigt til at miste den, man elsker. Tonen er dog overvejende let og morsom, ikke mindst takket være Tuskers skarpe og vittige tunge.

Dramaet mister dog ikke alvoren, hvor parret bl.a. undervejs må håndtere netop det tunge i at tage stilling til, hvordan deres fremtid sammen skal se ud.

Hovedrollerne spilles af Colin Firth som Sam og Stanley Tucci som Tusker. De to er bl.a. er kendt fra henholdsvis A Single Man og Spotlight.

Rating star
4.9
/6
Brugerne
Rating star
4
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.