Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Svampebob: En rigtig landkrabbe

Badesvamp med bukser på Læs mere
2015
Animation
93 min
Kan streames på
Viaplay C More SF Anytime Blockbuster Rakuten TV Amazon Prime Paramount+

I 'Svampebob: En rigtig landkrabbe' nyder Svampebob og hans bedste ven, Patrick, hverdagen på bunden af Stillehavet og ikke mindst burgerne fra Den Knasende Krabbe. Men idyllen varer ikke ved.

En dag bliver den hemmelige burgeropskrift stjålet, og Bikini Bunden er på den anden ende. For at undgå total panik rejser Svampebob, Patrick og Blækvard ud for at finde opskriften, og duften af krabbeburgere fører dem ikke bare op til havoverfladen men frem til selve kysten og menneskenes verden.

Den hyperaktive Nickelodeon-karakter så dagens lys i 1999, og siden er det blevet til 191 tegnefilm om livet på bunden af havet. Første spillefilm udkom i 2004, men det andet eventyr i biografen er anderledes end det første. Svampebobs oplevelser er nemlig en blanding af live action og animation. Kun under havets overflade ser badesvampens omgivelser ud, som de plejer.

'Svampebob: En rigtig landkrabbe' har danske stemmer af bl.a. Jens Jacob Tychsen, der også lægger stemme til selve Svampebob Firkant i de danske versioner af tv-serien. (Copyright: kino.dk)

Rating star
3.9
/6
Brugerne
Rating star
4.3
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere animationsfilm

Flere familiefilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.