Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Svindel på højt plan

Stiller og Murphy i kup-komedie Læs mere
2011
Komedie
100 min
Kan streames på
SF Anytime iTunes Rakuten TV Blockbuster

I 'Svindel på højt plan' har Josh Kovacs (Ben Stiller) i mere end 10 år haft ansvaret for en af de mest luksuriøse og bedst sikrede beboelsesejendomme i New York. Intet undslipper hans opmærksomhed.

Men øverst oppe, i den mest prangende lejlighed, sidder Arthur Shaw i husarrest for at have stjålet 2 milliarder dollars. Og hvem er det gået værst ud over? Personalet, som arbejder i ejendommen, og hvis pensioner han havde ansvaret for.

Og Arthur skal blot vente et par dage mere for at slippe af sted med den perfekte forbrydelse, så Josh og hans kollegaer søger hjælp hos småforbryderen Slide (Eddie Murphy) til at planlægge det umulige... At stjæle, hvad de er sikre på, er skjult i Arthurs bevogtede lejlighed 

'Svindel på højt plan' er instrueret af manden bag Rush Hour-filmene, Brett Ratner, og har Ben Stiller og Eddie Murphy i hovedrollerne.

Rating star
4.8
/6
Brugerne
Rating star
3.8
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere komedier

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.