Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Swan Song

Frisør hives ud af pension Læs mere
2021
Drama
106 min
Kan streames på
Viaplay Rent & Buy SF Anytime Blockbuster

Filmen 'Swan Song' handler om den pensionerede skønhedsekspert og frisør Pat Pitsenbarger, der engang var en del af byen Sanduskys rige borgerskab og farverige natteliv.

Nu bor den flamboyante pensionist på et trist plejehjem, hvor dagene går med at kigge ud i luften, ryge i smug og folde servietter. Det er ikke just det liv, han havde forestillet sig.

Da han imidlertid får tilbuddet om at gøre en tidligere og netop afdød klient i stand til hendes begravelse, ændrer Pats liv sig. Han flygter nu fra det grå plejehjem for at bevæge sig ind til Sandusky.

Det bliver en tur, der både ripper op i gamle stridigheder, men også et møde med en verden, der har ændret sig siden, han sidst var en del af den for år tilbage.

'Swan Song' har således tematikker som livet og døden i spil på både bittersød, sjov og melankolsk vis.

I en sjælden hovedrolle finder man den 77-årige legende Udo Kier, der bl.a. er kendt for sine mange biroller i så forskellige film som The Painted Bird og Downsizing samt i Lars von Triers serie Riget og film som MelancholiaManderlay og Dogville. (copyright: kino.dk)

Rating star
4.6
/6
Brugerne
Rating star
3.5
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.