Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Swinger

Komediedrama med Martin Buch og Rasmus Botoft Læs mere
2016
Drama
96 min
Kan streames på
SF Anytime C More Rakuten TV Blockbuster iTunes Netflix Viaplay

I komedie-dramaet 'Swinger' er Adam og hans hustru taget på den årlige swinger-weekend for at krydre deres lidt for stillestående middelklasseliv.

Parret er, ligesom de øvrige gæster, klar til det obligatoriske partnerbytte. For Adam er weekenden ikke blot en flugt fra dagligdagen, men også fra en dyb frustration over tilværelsen i sin helhed. Men i år sker der noget ganske uventet.

Den unge Patricia, der ankommer til klubben med sin musikerkæreste, fejer benene væk under den noget ældre fjernvarmesælger. Problemet er, at forelskelse og jalousi på tværs af par ikke er tilladt i swinger-klubben, og snart er Adam ved at sætte alt over styr.

'Swinger' er en besk komedie af den tidligere DR-filmanmelder Mikkel Munch-Fals, der sprang ud som instruktør med dramaet Smukke mennesker i 2010. Hans nye værk placerer sig i grænsefeltet mellem komik og alvor.

Selvom man ud fra titlen kunne få den opfattelse, at der er tale om en sengekantsfilm, er det ikke tilfældet. Swinger-klubben er blot rammen, der rummer fortællingen om mennesker i midtvejskriser, som desperat søger den for længst forduftede kærlighed.

'Swinger' har Martin Buch fra satireprogrammet 'Rytteriet' i hovedrollen som Adam. (copyright: kino.dk)

Rating star
3.4
/6
Brugerne
Rating star
3.2
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Flere komedier

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.