Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Tårnet

Fransk animationsfilm Læs mere
2019
Animation
74 min
Kan streames på
Blockbuster

Den norske animationsfilm 'Tårnet' handler om den 11-årige palæstinensiske pige Wardi, som bor med hele sin familie i den flygtningelejr, hvor hun er født og opvokset.

Wardis oldefar Sidi var en af de første, der flyttede ind i lejren efter at være blevet fordrevet fra sit hjemland i 1948. En dag giver Sidi nøglen til sit barndomshjem til Wardi.

Den unge pige antager nu, at oldefaren har mistet alt håb om at vende hjem. Hun begynder derfor at lede efter sin oldefars tabte håb i flygtningelejren, hvor hun samler familiens minder.

'Tårnet' fortæller på en humoristisk og ny måde om Israel-Palæstina-konflikten og det palæstinensiske folks tragedie, og om hvordan vi mennesker formår at skabe en meningsfyldt hverdag i en verden af kaos.

En anden animationsfilm, der har en palæstinensisk pige i hovedrollen, er den franske Persepolis, som havde premiere verden rundt og bygger på en populær tegneserie.

Rating star
4.1
/6
Brugerne
Rating star
3.5
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere animationsfilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.