Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Take Shelter

Synsk eller sindssyg? Læs mere
2012
Drama
120 min
Kan streames på
SF Anytime Blockbuster

I filmen 'Take Shelter' bor Curtis LaForche (Michael Shannon) i en lille by i staten Ohio. Han har en række skræmmende, næsten dommedagsagtige drømme.

Hans mareridt plager ham i dagligdagen, og inden længe begynder det at gå ud over kollegaerne og hans familie, den rådvilde kone Samantha (Jessica Chastain) og deres døve datter Hannah, som han ikke indvier i sine trængsler.

Curtis tager til lægen, og her kommer det frem, at da Curtis’ mor var på hans nuværende alder, blev hun diagnosticeret med paranoid skizofreni.

Curtis føler sig nu mere og mere overbevist om, at noget forfærdeligt er under opsejling, og han graver ud til et beskyttelsesrum i baghaven, som skal redde ham og hans familie. Men eksisterer faren kun i hans fantasi?

'Take Shelter' er en amerikansk independentfilm, der har modtaget et væld af priser på filmfestivaler og af kritikersammenslutninger rundt om i verden, mest bemærkelsesværdigt tre priser på Cannes Filmfestival i 2011.

Hovedrollen spilles af Michael Shannon, der også arbejdede sammen med instruktøren Jeff Nichols på dennes debutfilm 'Shotgun Stories' (2007).

Rating star
4.4
/6
Brugerne
Rating star
4.6
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Flere thrillers

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.