Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Talenttyven

Stjerne for en aften Læs mere
2012
Komedie
90 min
Kan streames på
SF Anytime Blockbuster iTunes

Komedien 'Talenttyven' er en dansk film af og med Jonatan Spang.

Mark (Casper Crump) og Laura (Mille Lehfeldt) er kærester. Han synger i det fallerede boyband, The Heartbreak Hotels, sammen med sin ven og kollega Troels (Jonatan Spang), og hun er ved at være træt af rollen som forholdets andenviolin.

Men en dag får Laura målt sit talent hos dyrehandleren og fritidsopfinderen Aslan (Nicolas Bro), og resultatet taler for sig selv - hun har spandevis af talent. Laura får med ét selvtillid, og med selvtilliden følger succes på jobbet med en ny opfindelse plus en begejstret chef (Frank Hvam) til følge.

Marks karriere fortsætter derimod mod afgrunden, og da den mindre begavede musiker opdager, at talent ikke blot kan måles, men måske også stjæles, får Mark en idé, der kan sende The Heartbreak Hotels tilbage mod stjernerne. Naturligvis i kærlighedens navn!

Jonatan Spang fik sin spillefilmsdebut i 2006 med en rolle i 'Fidibus', men debuterer nu som instruktør og manuskriptforfatter. Stand-up-komikeren har selv en birolle i filmen, imens hovedrollerne, som det talentmæssigt ulige kærestepar, spilles af Casper Crump og Mille Lehfeldt.

Filmens sange med det Nik & Jay-lignende boyband, The Heartbreak Hotels, er skrevet af Søren og Nicolaj Rasted - duoen bag Hej Matematik.

Rating star
3.7
/6
Brugerne
Rating star
2.4
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere komedier

Flere danske film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.