Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Tanna

Krig eller kærlighed? Læs mere
2016
Drama
100 min
Kan streames på
Blockbuster

Dramaet 'Tanna' følger Wawa, en pige fra en af de sidste traditionelle stammer på Tanna-øen Vanuatu i Stillehavet.

Den unge pige bliver forelsket i høvdingens barnebarn, Dain, men da en intern stammekrig eskalerer, bliver hun som en del af fredsaftalen placeret i et arrangeret ægteskab.

For at Wawa og Dain kan leve sammen, må de flygte væk for at starte et nyt liv, men konsekvenserne af handlingen sætter de fjendtlige krigere på jagt efter dem.

Nu må det elskende par vælge mellem deres hjerter og stammens fremtid, mens landsbyboerne kæmper for at bibeholde deres stammeliv og tilpasse sig de stigende krav om personlig frihed, som omverdenen stiller.

'Tanna' er optaget på Vanuatu, hvor de to instruktører boede i syv måneder og udvekslede mad, ceremonier og eventyr med Yakel-folket. Det er også selvsamme stammefolk, der spiller rollerne i filmen, og baseres på den sande kærlighedshistorie, der var med til at ændre kulturen på øen 20 år siden.

Rating star
4.4
/6
Brugerne
Rating star
4.5
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.