Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

As Tears Go By - Wong Kar-wai

1969

Wong Kar-wai debuterede med ´As Tears Go By´ , et melodrama med tydelig inspiration fra Martin Scorseses ´Mean Streets´. Filmen fik premiere i Cannes som del af Semaine de la Critique, og der var ingen tvivl om, at den markerede et nyt instruktørtalent med en helt unik visuel stil.

Filmen handler om Ah Wah (Andy Lau), der er splittet mellem sine forpligtelser over for sin kusine og sin lillebror, som konstant er i konflikt med gangstere i Hongkong. Er historien forholdsvis simpel, er skuespilpræstationerne til gengæld skønne og fulde af spændstighed. Og instruktionen så nytænkende, at man føler sig i gode hænder i samtlige af filmens 94 tætpakkede minutter.

Selv om Wongs karakteristiske stil kun er i sin vorden, er debutfilmen fuld af atmosfære og visuel opfindsomhed. ´As Tears Go By´ er måske Wong Kar-wais lettest tilgængelige værk, og et oplagt sted at starte for nye fans, men også interessant for kendere.

Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6
Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.