Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Ted 2

Mere grovkornet bamse-humor Læs mere
2015
Komedie
106 min
Kan streames på
SF Anytime Blockbuster Rakuten TV Netflix

I komedien 'Ted 2' bliver den talende, hashrygende, grove bamse gift med sin kæreste, Tami-Lynn, og parrets højeste ønske er at få et barn sammen.

At få børn er dog et problem, når man er en teddybjørn og sammen med Teds bedste ven, John, beslutter de at finde en sæddonor. Men snart opstår der et nyt problem.

Ted skal bevise, at han i juridisk forstand er en person, og derfor hyrer trekløveret den uerfarne advokat Samantha til at føre retssagen for bamsens rettigheder.

Seth MacFarlanes første Ted overgik alle forventninger og indspillede 549 mio. dollars på verdensplan. Den grovkornede komedie får nu en efterfølger, der byder på flere udfordringer for vennerne.

Nye situationer og karakterer introduceres, bl.a. Amanda Seyfried som novice-jurist, og Jessica Barth får væsentligt mere spilletid som Tami-Lynn. MacFarlane (Family Guy) lægger stadig stemme til Ted, og Mark Wahlberg gentager sin rolle som John.

Læg i øvrigt mærke til de små gæsteoptrædener fra fx Liam Neeson og Jay Leno, der er impliceret i nogle af filmens bedste scener. (copyright: kino.dk)

Rating star
4.3
/6
Brugerne
Rating star
3.3
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere komedier

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.