Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Terraferma

Italiensk drama Læs mere
2012
Drama
88 min
Kan streames på
SF Anytime Blockbuster

I det italienske drama 'Terraferma' må en familie på Sicilien håndtere situationen, da en gruppe immigranter ankommer til deres ø.

På øen Linosa bliver fiskerne straffet for at transportere illegale immigranter, der forsøger at komme til Italien. Filippo (Filippo Pucillo) er en ung, lokal fisker, som ikke tager nogen chancer med de illegale indvandrere, og alle bliver nægtet adgang til hans båd.

Da flere af dem dør på denne bekostning, ændrer Filippo mening og hjælper en familie bestående af en mor, en lille dreng og hendes nyfødte baby. Med hans hjælp kan de måske komme til det italienske fastland.

'Terraferma' blev hyldet på Venedig filmfestivalen, hvor den modtog tre priser, deriblandt Juryens Specialpris, og den var Italiens bud på en Oscar-kandidat - dog uden at blive nomineret.

Filmen tager fat på et for Italien følsomt emne om illegal indvandring, som stadig er yderst aktuelt i landet. Instruktør Emanuele Crialese stod også bag Den ny verden (2006) med Charlotte Gainsbourg.

Rating star
4.5
/6
Brugerne
Rating star
4.2
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.