Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

The Terrorizers

Det moderne Taipei danner i 'The Terrorizers' bagtæppe for denne ubarmhjertige fortælling om hverdagens svigt og bedrag. I en verden, hvor de eneste konstanter synes at være politisirener og weltschmertz, følger Yang en gruppe mennesker, hvis indbyrdes relationer uafladeligt sættes på prøve. En ung fotograf har en kriminel kæreste, der lyder navnet White Chick. Lægen Li er gift med forfatterinden Chou, der har en affære med en magasinredaktør. ’The Terrorizers’ dissekerer parforholdets anatomi, og det er tydeligt, at Yang interesserer sig mere for dets opløsning end dets beståen.

Filmen centrerer sig om små grupper af hovedpersoner, hvis skæbner efterhånden flettes sammen. Den spartanske stil og usammenhængende handlingsgang reflekterer karakterernes manglende evne til at holde sammen på tilværelsen. Et andet tema er kunstnerens evne til at påvirke den omgivende virkelighed, hvorfor 'The Terrorizers' er blevet sammenlignet med Michelangelo Antonionis 'Blow Up'.

Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6
Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.