Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Testament of Youth

Kærlighed i krigstid Læs mere
2015
Drama
129 min
Kan streames på
SF Anytime Blockbuster

'Testament of Youth' starter i foråret 1914, hvor Vera Brittain ikke vil lade sig kue af samfundsnormer og sine konservative forældres ønsker. Derfor søger hun ind på det prestigefyldte Oxford University.

Hun har en drøm om at blive forfatter, hvilket hun deler med sin brors karismatiske ven, Roland Leighton, som Vera yderligere forelsker sig i. Da England erklærer Tyskland krig, ser både romancen og deres fremtidsplaner sorte ud, og samtidig sendes Roland og broren til fronten.

Den handlekraftige kvinde har dog ikke i sinde at blive hjemme under krigen og melder sig som frivillig sygeplejerske for at hjælpe de unge ofre.

'Testament of Youth' er baseret på Vera Brittains erindringer fra Første Verdenskrig, der blev et vidnesbyrd om den tabte generation, som mistede deres liv på slagmarken. Fortællingen rummer også en historie om kvindefrigørelse, overgangen fra barn til voksen og det første møde med seksualiteten.

Svenske Alicia Vikander har helt droppet accenten i rollen som Brittain. Hun blev kendt for at spille Caroline Mathilde i En kongelig affære, men har siden fået internationale roller i film som Anna Karenina og Seventh Son.

Kit Harington, som hun også spiller over for i sidstnævnte, er kendt fra 'Game of Thrones' og Pompeji. Han har rollen som Roland Leighton. (copyright: kino.dk)

Rating star
4.3
/6
Brugerne
Rating star
3.2
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Flere romantiske film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.