Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Thank You For Smoking

Satirisk komedie uden filter Læs mere
2006
Komedie
92 min

Hvis corporate-satire var et filmisk genrebegreb ville det passe som fod i hos på Jason Reitmans 'Thank You For Smoking'.

Med en sarkastisk retorik forklædt som cool underholdning, går Reitman satirisk til værks og blotlægger de politiske og dobbeltmoralske mekanismer, der driver de multinationale tobakskoncerner og i bred forstand det amerikanske samfund.

Vi følger Nick Naylor (Aaron Eckhart), som lever af at tale. Han er en retorisk ekvilibrist af særlig, politisk ukorrekt karakter, og han er tobaksindustriens stærkest kort.

Naylor befinder sig i daglig krydsild med både helseapostle, sundhedslobbyister og den tobaksfjendtlig senator Finistirre (William H. Macy). Men via et veltilrettelagt spin og med assistance fra en progressiv Hollywood-agent (Rob Lowe), der skal promovere rygning på film, får Naylor snart talt diskussionen om tobakkens skadevirkninger ihjel.

Konfronteret med de umoralske aspekter af sit job begynder han dog at få skrupler – ikke mindst i forhold til sin teenagesøn, som han forsøger at være et forbillede for.

Rating star
4.3
/6
Brugerne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere komedier

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.