Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

That's My Boy

Når din far er Adam Sandler Læs mere
2012
Komedie
116 min
Kan streames på
Blockbuster SF Anytime iTunes Rakuten TV

I komedien 'That's My Boy' er Donny en kæk, lille 13-årig fyr, der næsten ikke fatter sit eget held, da han scorer sin lærerinde Miss McGarricle (Eva Amurri Martino).

De to starter en hed, seksuel affære, som afsluttes brat, da de bogstavlig talt bliver taget med bukserne nede.

McGarricle ender højgravid i fængsel, og Donny bliver landskendt som den 13-årige dreng, der gjorde sin lærerinde gravid. Men han må selv opdrage sønnen, og det er ingen nem opgave.

25 år senere er Donny (Adam Sandler) dog en falleret døgnflue, der er totalt flad, da han opdager, at hans søn, der er blevet en succesfuld forretningsmand, skal giftes. Men vil sønnen Han-Solo (Andy Samberg) overhovedet have noget at gøre med sin uduelige far igen.

Adam Sandler og hans produktionsselskab Happy Madison står også bag denne komedie med Sandler selv i spidsen. Men denne gang er instruktøren ikke den ellers vante Dennis Dugan, der må nøjes med en cameo som skolens pedel. Til gengæld er instruktør Sean Anders stadig forholdsvis grøn, men stod bl.a. bag kameraet til filmen 'Sex Drive' (2008).

Den uheldige søn spilles af Andy Samberg, der ligesom mange andre startede sin karriere på 'Saturday Night Live', og af spillefilm er han nok mest kendt for sin rolle som Rod i 'Hot Rod' (2007).

Rating star
3.7
/6
Brugerne
Rating star
1.8
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere komedier

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.