Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Them

Nervepirrende gyser baseret på virkelige hændelser Læs mere
2007
Gyser
77 min
Kan streames på
SF Anytime

'Them' er en nervepirrende uhyggelig gyser baseret på virkelige hændelser. Hvor 'The Blair Witch Project' gav sig ud for at være ”den ægte vare”, så er begivenhederne som ligger til grund for 'Them' så hårrejsende, at man næppe tror, det er sandt.

Ligesom sidste års horrorfilm 'Hostel' gjorde Østeuropa et usikkert sted at befinde sig, følger 'Them' sporet videre fra Slovakiet til Rumænien til en ikke nærmere bestemt by.

Clementine er skolelærerinde og på vej hjem, da hun ser en forladt bil i vejkanten lykkeligt uvidende om hvilken skæbne, dens kvindelige ejer og hendes teenagedatter blev udsat for natten før. Clementine bor sammen med Lucas i et stort hus beliggende afsondret for omverden i en mørk skov.

Først på aftenen begynder telefonen at ringe... siden tænder tv’et øjensynligt sig selv før en strømafbrydelse indhyller huset i total mørke og lurende rædsel. Natten er først lige begyndt, da Clementine og Lucas må se sig selv helt og aldeles overladt til DEM !!!


(Filmen er med fransk tale og danske undertekster)

Rating star
3.7
/6
Brugerne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere gyserfilm

Flere thrillers

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.