Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Think Like a Man

Kvinder vs. mænd Læs mere
2012
Komedie
122 min
Kan streames på
iTunes SF Anytime Blockbuster Rakuten TV Netflix

'Think Like a Man' er den komiske, romantiske historie om fire veninder, der hver især kæmper med at holde deres uduelige mænd i tøjlerne, lige indtil de finder en selvhjælpsbog om, hvordan man får sin mand til at makke ret.

Mændene begynder derefter at gøre hvad, der bliver sagt, og balancen i de respektive husstande er midlertidigt restaureret - lige indtil mændene finder frem til kilden bag kvindernes magt, og så er det tid til gengældelse.

Tim Story sad også i instruktørstolen på komedierne 'Barbershop', med musikerne Ice Cube og Eve på rollelisten, og 'Taxi', den amerikanske version med Queen Latifah som den fartgale taxachauffør.

De Fantastiske Fire har været omdrejnings punktet i hans seneste store film. Denne gang er instruktøren tilbage i komediegenren og tager hånd om forskellene på mænd og kvinder. Rollelisten til 'Think Like a Man' rummer bl.a. komikeren Kevin Hart, som er kendt fra parodi-filmene 'Scary Movie 3', 'Scary Movie 4' og 'Epic Movie'.

Rating star
4.4
/6
Brugerne
Rating star
3
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere komedier

Flere romantiske film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.