Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Thomas Tog og vennerne: Jernbanens konge

Fut, fut Læs mere
2013
Animation
62 min
Kan streames på
C More Netflix

I filmen 'Thomas Tog og vennerne: Jernbanens konge' får Thomas, Percy og James sig en stor overraskelse og ikke mindst en meget vigtig opgave, da en helt speciel gæst ankommer til deres ø, Sodor.

Togene møder nye venner og kommer på en ridderfærd med våbenskjolde, rustninger og legender om gamle helte. Deres tapperhed bliver tilmed sat på prøve, da deres nye ven Stephen forsvinder. Kan Thomas finde ham? Vil togene afsløre sandheden om Sodors store mysterium?

’Thomas Tog og vennerne: Jernbanens konge’ er baseret på TV-serien for børn, som debuterede på britiske ITV helt tilbage i 1984. Dengang brugte man rigtige modeltog til at filmatisere Wilbert og Christopher Awdrys bøger ’The Railway Series’, men i 2009 begyndte serien at blive animeret ved hjælp af computere.

I alt 416 episoder er det blevet til fordelt på 17 sæsoner. ’Thomas Tog og vennerne: Jernbanens konge’ er den ottende spillefilm over serien.

Rating star
5.3
/6
Brugerne
Rating star
2.5
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere animationsfilm

Flere familiefilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.