Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

A Thousand Times Good Night

Krigsfotograf med ægteskab i ruiner Læs mere
2014
Drama
117 min
Kan streames på
iTunes Blockbuster

Filmen 'A Thousand Times Good Night' handler om Rebecca, der er en af verdens førende krigsfotografer. En farlig profession, der kræver, at man tager store chancer i verdens brændpunkter, og en dag går det galt, da hun på en opgave følger en kvindelig selvmordsbomber i Kabul og kommer alvorligt til skade.

Hjemme kan hendes mand, Marcus, og deres døtre ikke længere klare tanken om, at Rebecca lever i konstant livsfare, så de stiller hende i et stort, følelsesmæssigt dilemma, hvor hun må vælge mellem karrieren eller familien.

En krigsfotografs oplevelser har tidligere været skildret på film, bl.a. i den gribende ’The Killing Fields’ (1984) om Pol Pots rædselsmassakre, og ’Welcome to Sarajevo’ (1997) om konflikten i Bosnien-Hercegovina. ’A Thousand Times Good Night’ er nyeste bidrag til genren og foregår i det urolige Afghanistan.

Juliette Binoche spiller hovedrollen som Rebecca, og den franske skuespillerinde har tidligere befundet sig i krigsramte områder i storfilmen ’The English Patient’ fra 1996. Rollen som sygeplejerske under Anden Verdenskrig indbragte hende tilmed en Oscar. Danske Nikolaj Coster-Waldau spiller hendes mand Markus. (copyright: kino.dk)

Rating star
3.9
/6
Brugerne
Rating star
3.5
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.