Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Til havet

Mexicansk prisvindende drama Læs mere
2011
Drama
70 min

Filmen 'Til havet' er et mexicansk drama.

Til trods for at hans forældre har opgivet at leve sammen, er de overbeviste om at det var Gud, der førte dem sammen, så Natan kunne blive født.

Drengen bor med sin italienske mor i Italien, hvor han lever som ethvert andet vesterlandsk barn. Nu skal han besøge sin mexicanske far, Jorge, som stammer fra mayaindianerne og bor i Mexico. Det bliver et besøg til en helt anden verden. Jorge lever af at fiske sammen med sin egen far, og bor i et ly på pæle midt i koralrevet.

Sammen begiver far og søn sig ud på en episk rejse for at lære mere om deres forfædre og om hinanden inden Natan skal tilbage. De fisker, spiser, drikker kaffe med farfar og snorkler. Deres hoveddestination Banco Chinchorro i den Mexicanske golf, er en del af det næststørste koralrev i verden.

Filmen fortælles fra 5-årige Natans perspektiv, og gennem ham får publikum et sjældent indblik i, hvordan denne specielle verden fungerer. Det enkle liv i absolut symbiose med naturen og kærligheden mellem far og søn er det stærke og simple centrum i filmen, hvor alle medspillere spiller sig selv.

Filmen har vundet adskillige priser, bl.a. Horizontes Award for bedste latinamerikanske film i San Sebastian.

Rating star
3.6
/6
Brugerne
Rating star
4
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.