Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Titanic (1997)

Repremiere i 3D Læs mere
1998
Drama
194 min
Kan streames på
SF Anytime Blockbuster iTunes Disney+ Rakuten TV

I filmen 'Titanic'  begynder luksuslineren sin jomfrurejse fra Southampton den 10. april 1912.

Alle samfundslag er repræsenteret på det synkefrie skib fra den unge og kække Jack Dawson (Leonardo DiCaprio), der har vundet sin billet i et spil kort, til den elegante og reserverede Rose DeWitt Bukater (Kate Winslet), der rejser på 1. klasse med sin rige familie.

Det uundgåelige møde mellem de to modpoler ender med ægte kærlighed, imens skibet langsomt men sikkert nærmer sig det skæbnesvangre isbjerg.

Det romantiske drama er siden 1997 blevet betegnet som vor tids 'Borte med blæsten' (1939), og den vandt intet mindre end 11 Oscars og gjorde desuden Leonardo DiCaprio og Kate Winslet til Hollywoods største stjerner.

'Titanic' er den tredje mest indtjenende film i verdenshistorien kun overgået af James Camerons egen Avatar fra 2009 og superheltebraget Avengers: Endgame. Filmen fik amerikansk biografpremiere den 19. december 1997, og dermed har storfilmen lige fyldt 25 år og får nu dansk repremiere i en remastered 3D-udgave.

Rating star
5.1
/6
Brugerne
Rating star
4.5
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Flere romantiske film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.