Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Tom Petty, Somewhere You Feel Free

Tilblivelsen af Tom Pettys 'Wildflowers' Læs mere
2021
Musik
105 min

Vinderen af 2021 SXSW Audience Award, 'Tom Petty, Somewhere You Feel Free: The Making of Wildflowers' kommer med et unikt indspark til Pettys eftermæle, idet den dykker dybt ned i en - for den legendariske rockstjerne - komprimeret periode af kreativitet og frihed.

Filmen indfanger perioden 1993-1995, hvori Tom Petty skabte sit skelsættende og allermest følelsesmæssige nøgne album, 'Wildflowers'. Dette utilslørede kig på Petty byder på aldrig før sete optagelser fra et nyligt opdaget arkiv med 16mm film såvel som nye interviews med album co-producerne Rick Rubin og Heartbreaker Mike Campbell, sammen med en original Heartbreaker, Benmont Tench.

Instruktør Mary Wharton kaster lys over en kunstner på toppen af sine evner, leverer et intimt og følelsesmæssigt kig på et gådefuldt ikon sammen med arkivoptagelser af Petty og hans band i indspilningsstudiet, bag om-klip fra turnéen, og private stunder hjemme med familien. Til sammen giver de et billede af Tom Petty, som han aldrig er blevet oplevet før.  

 

Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere musikfilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.